top of page
berndt_daniel.jpg

Dr. Berndt Dániel

Fogorvos

Konzerváló fogászat és fogpótlástan, esztétikai fogászat

Tel.: +36 27 343 190

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2015-ben, szakdolgozatom címe „Szisztémás betegségek fogorvosi vonatkozásai és terápiája” volt.

Végzés óta vagyok a Dunakeszi Fogorvosi Centrum csapatának tagja.

Célom, hogy minimalizáljam a fogászati kezelések kellemetlenségeit és megváltoztassam pácienseim körében kialakult esetleges negatív képet a fogorvosi beavatkozásokról. Ennek elérése érdekében nagy hangsúlyt fektetek a fájdalommentességre. Továbbá folyamatos továbbképzésekkel, szakmám legkorszerűbb ismereteivel felvértezve kívánom a legmegfelelőbb megoldásokat választani a mielőbbi gyógyulás és elégedettség érdekében.

Nagyon fontosnak tartom a folyamatos szakmai önképzést, emiatt szakmai cikkek tanulmányozása mellett előadásokon, kurzusokon is gyakran részt veszek. A közelmúltban többek közt a Szegedi Tudományegyetem, Semmelweis Egyetem és Debreceni Egyetem fogászati szaknapjain, GC esztétikai fogászati kurzusokon, valamint endodontiai témájú, illetve mikroszkópos fogászati képzésen vettem részt.

Főbb érdeklődési területemnek a konzerváló fogászati, endodontiai és a különböző fogpótlási műveleteket tartom, melyek a tökéletes funkció és esztétika jegyében hivatottak elkészülni. A restauratív beavatkozásaim mindegyikét egyedi alkotásnak tekintem.

Angolul beszélek.

bottom of page