Csapatunk

A Dunakeszi Fogorvosi Centrumban dolgozó szakorvosok, egyetemi oktatók több éves szakmai tapasztalata segíti Pácienseink gyógyulását és szépülését a konzerváló fogászat és fogpótlástan, szájsebészet, implantológia, parodontológia, gyermekfogászat és fogszabályozás terén.

 

Orvosaink

 
abonyi_viktoria.jpg

Dr. Abonyi Viktória

Fogszakorvos

Gyermekfogászat, fogszabályozás

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2006-ban. Már az egyetemi évek alatt tudtam, hogy gyermekfogászattal és fogszabályozással szeretnék foglalkozni.


A szakvizsga megszerzéséig, 2009-ig a Központi Stomatológiai Intézet Fogszabályozási Osztályán dolgoztam.
A Dunakeszi Fogorvosi Centrumnak nyitás óta vagyok tagja. Megtisztelő és jó érzés itt dolgozni.

Nagyon fontos számomra, hogy a gyermekeket barátságos, családias légkörben fogadjuk, ezzel oldva a bennük lévő esetleges feszültséget. Fontos, hogy kialakuljon a bizalom, és hiszem, hogy ez türelemmel és odafigyeléssel elérhető.

Rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, így bővítve tudásomat, folyamatosan megismerve a legkorszerűbb technikákat.

Gyermekek és felnőttek fogszabályozásával is foglalkozom.
Beszélek angolul és németül.

 

Két fiúgyermekem van.

berndt_daniel.jpg

Dr. Berndt Dániel

Fogorvos

Konzerváló fogászat és fogpótlástan, esztétikai fogászat

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2015-ben, szakdolgozatom címe „Szisztémás betegségek fogorvosi vonatkozásai és terápiája” volt.

Végzés óta vagyok a Dunakeszi Fogorvosi Centrum csapatának tagja

Célom, hogy minimalizáljam a fogászati kezelések kellemetlenségeit és megváltoztassam pácienseim körében kialakult esetleges negatív képet a fogorvosi beavatkozásokról. Ennek elérése érdekében nagy hangsúlyt fektetek a fájdalommentességre.Továbbá folyamatos továbbképzésekkel, szakmám legkorszerűbb ismereteivel felvértezve kívánom a legmegfelelőbb megoldásokat választani a mielőbbi gyógyulás és elégedettség érdekében.

 
 
endresz_adam.jpg

Dr. Endrész Ádám

Fogorvos

Konzerváló fogászat, fogpótlástan

Fogorvos-doktori diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Fogorvostudományi Szakán szereztem 2018-ban. Diplomamunkámat a Pécsi Tudományegyetem Magatartástudományi Intézetében végeztem. Kutatásom címe a Személyiség és a szájegészségi elégedettség kapcsolata volt. Ebben különös hangsúlyt fektettünk a félelem és negatív érzelmek illetve a szájegészség viszonyára.

Az egyetemi évek alatt az egyetemi klinika mellett Hódmezővásárhelyen szereztem gyakorlatot a nyarak folyamán. Pályafutásomat rögtön a Dunakeszi Fogorvosi Centrumban kezdtem és azóta is itt színesítem ezt a nagyszerű csapatot.

Fő érdeklődési területem a fogászati prevenció, a megőrző és esztétikai fogászat, valamint a fogpótlások készítése.

Legfontosabbnak azt tartom, hogy a páciens pozitív élményekkel, tapasztalatokkal és elégedetten távozzon a kezelés után. Ezt kellemes, barátságos hangulattal, a félelem, a szorongás és a fájdalom kiiktatásával és a szakmai tudásom folyamatos fejlesztésével igyekszem elérni.
 

Felsőfokú szinten beszélek angolul és jelen pillanatban németül tanulok.

 
kalman_fanni_sara.jpg

Dr. Kálmán Fanni Sára

Fogorvos, dentoalveoláris sebész

Konzerváló fogászat, fogpótlástan, szájsebészet 

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel szereztem. 2012 óta, magánrendelői tevékenységem mellett, a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján dolgozom. Itt részt veszek a betegellátásban, valamint magyar- és külföldi fogorvostan hallgatók oktatásában.
 

Érdeklődési területeim: áttörésben visszamaradt fogak eltávolítása, navigált implantológiai beavatkozások
 

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre, az esztétikára, és hogy minden egyes beavatkozás fájdalommentesen történjen. Fontosnak tartom, hogy Pácienseimet részletesen tájékoztassam jelenlegi fogászati állapotukról, és az elvégzendő beavatkozásokról.
Célom, hogy a szájsebészeti beavatkozásokat megkönnyítsem Pácienseim számára, és így bizalommal forduljanak hozzám a következő alkalommal is.

 

Angolul és franciául beszélek.

image0.jpeg

A Szegedi Tudományegyetemen 2015-ben szereztem meg fogorvosi diplomámat. Folyékonyan beszélek angolul és olaszul, hiszen Olaszországban éltem 3 éven keresztül.
 

Dentoalveolaris sebészet szakvizsgámat 2019-ben tettem le, ezen felül az esztétikai és helyreállító fogászat, valamint a mosolytervezés érdekel. Fontosnak tartom a legkorszerűbb technológiák elsajátítását, ezért rendszeres látogatója vagyok magyar és külföldi tudományos konferenciáknak egyaránt.
Szájsebészeti beavatkozások közül az impaktált bölcsességfogak eltávolítását, valamint az implantátum beültetéseket végzem legszívesebben.

A kezelések során célom a teljes fájdalommentesség mellett a nyugodt, vidám hangulat megteremtése.

Dr. Kálmán Katalin

Fogorvos, dentoalveolaris sebész

Konzerváló fogászat, fogpótlástan,

szájsebészet, helyreállító és esztétikai fogászat

 
IMG-1551.JPG

Dr. Kovács Levente Zsolt

Fogorvos

Konzerváló fogászat, fogpótlástan

Kicsi korom óta érdekel a fogorvoslás, szeretem az új kihívásokat, szeretem állandóan tovább képezni magam es kipróbálni az új technikákat és anyagokat.

Fogorvosi diplomámat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen szereztem 2016-ban.


2019 októbere óta dolgozom a Dunakeszi Fogorvosi Centrum csapatának tagjaként.

Fontos, hogy tudásomat naprakészen tartsam, ezért rendszeres résztvevője vagyok szakmai konferenciáknak és szakmai továbbképzéseknek (Héj készítés elmélete és gyakorlata, Adhezív és non-adhezív indirekt posterior restaurátumok).

Fő érdeklődési területem a konzerváló fogászat, esztétikus tömések és a szájsebészet: radixok eltávolítása, kisebb műtétek érdekelnek az implantológiával együtt. Ez adja a jövőbeli képzéseim irányát.

Angolul és románul beszélek.

 
IMG_20191204_213616.jpg

Dr. Kovács Noémi

Dentoalveoláris sebész

Szájsebészet

Gyermekkorom óta szerettem volna olyan hivatást választani, amiben segítségére lehetek az embereknek, az orvosi pálya iránt a gimnázium alatt köteleztem el magam.

Az egyetemi évek alatt több ösztöndíjat is elnyertem (Intézeti szakmai, tudományos ösztöndíj, ERASMUS tanulmányi és szakmai ösztöndíj, Köztársasági ösztöndíj), az ERASMUS Program keretében pedig két félévet a müncheni Ludwig-Maximilians Egyetemen tanulhattam. A diplomázás évében elnyertem a Dr. Máthé Gyula-díjat is. Tudományos diákköri (TDK) kutatásaimat az Orális Patológia, valamint az Orálbiológiai Tanszéken folytattam, a Foggyökérhártya eredetű őssejtek oszteogén irányú differenciációja című munkámmal a Semmelweis Nemzetközi TDK konferencián I. helyezést értem el.

 
papp_lili.jpg

Dr. Papp Lili

Fogorvos

Konzerváló fogászat, fogpótlástan, mikroszkópos és esztétikus fogászat

Diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2014-ben. Szakdolgozatomat a Kevert kötőszöveti betegségben szenvedők fogászati vonatkozásairól írtam, mert érdekelnek az immunológiai megbetegedések, ezen belül is az autoimmun betegségek. Fontosnak tartom, hogy a lehető legtöbbet tudjuk ezekről a kórképekről, mert hiszem azt, hogy az ilyen betegségekben szenvedő Pácienseink fogazati állapota különösen nagyban befolyásolhatja általános állapotukat.

2014 szeptembere óta dolgozom a Dunakeszi Fogorvosi Centrum csapatának tagjaként.

Fontosnak tartom, hogy tudásom naprakész legyen, ezért rendszeresen járok egyetemi szervezésű továbbképzésekre, többek közt a Semmelweis Egyetem és a Debreceni Egyetem Fogászati Szak szakmai napjaira is. Részt vettem több esztétikai fogászattal foglalkozó konferencián (The Art of Aesthetic Dentistry 3M, Egyszerűsítés az esztétikum jegyében GC, Frontfogak esztétikus helyreállítása héjakkal, koronákkal GC-elméleti és gyakorlati kurzus) is.

 

Asszisztenseink

dobolan_judit.jpg

Dobolán Judit

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Fogászati asszisztensi tanulmányaimat 2015-ben kezdtem, majd 2016-tól a Dunakeszi Fogorvosi Centrum csapatának tagja lettem. A fogorvosaink melletti asszisztálás során sok szakmai tapasztalatot szereztem, melyet jól tudok hasznosítani a kezelések során.
 

2018-ban sikeres klinikai fogászati higiénikus vizsgát tettem. Szeretem a munkám minden területét, igyekszem odaadóan ellátni minden feladatot. Fontos számomra, hogy a Pácienseket a tudásomnak megfelelően tájékoztatni tudjam, ezért folyamatosan részt veszek a szakmámhoz kapcsolódó továbbképzéseken.
 

Szeretek új emberekkel megismerkedni és a régi ismerősök arcát újra látni.

 
erdelyi_kitti.jpg

Erdélyi Kitti

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2017 novemberében szereztem fogászati asszisztens végzettségem.
 

2018 ősze óta dolgozom a Dunakeszi Fogorvosi Centrum csapatában. Fontosnak tartom, hogy a Pácienseket családias légkörben, szeretettel fogadjuk rendelőnkben. Szeretek a Páciensekkel foglalkozni és örömmel tölt el, ha egy beteg elégedetten távozik tőlünk.
 

2019-ben megszereztem a klinikai fogászati higiénikus végzettséget is, mivel fontos számomra a szakmai előrelépés, illetve, hogy a későbbiekben személyesen tudjam instruálni és motiválni a Pácienseket a szájápolás területén.

 
karpati_aniko.jpg

Fogászati asszisztensi végzettségemet 2011-ben szereztem. Ezután rögtön elkezdtem a dentálhigiénikusi tanulmányaimat, amit 2012-ben fejeztem be a Pannon Kincstár Tanodában.

2018 novembere óta dolgozom a Dunakeszi Fogorvosi Centrum csapatának tagjaként. 2018-ban elvégeztem az ITop továbbképzést, ahol szert tettem a tökéletes szájápolás titkaira.

Szeretek emberekkel foglalkozni, mindennapi munkám során arra törekszem, hogy a Pácienseinket megtanítsam a helyes szájápolás fortélyaira.

Kárpáti Anikó

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

 

Bár a korábbi évek során sok mindenbe belekóstoltam, több iskolát elvégeztem, de végül rájöttem, hogy engem gyerekkorom óta igazán csak a fogászat érdekel. Ezért is döntöttem úgy, hogy elvégzem a fogászati asszisztensi képzést.

Tanulmányaimat 2011-ben a Pannon Kincstár Tanodában kezdtem meg. 2013 márciusában fogászati asszisztensi, majd egy évvel később klinikai fogászati higiénikusi végzettséget szereztem.

2012 ősze óta dolgozom a Dunakeszi Fogorvosi Centrumban.

Empatikus, vidám ember vagyok, aki rajong a gyermekekért, ezért szabad perceimben, ha kell, én vigyázok a rendelőben megforduló gyermekekre is. Szerencsés embernek tartom magam, mert végre azt csinálhatom, amit szeretek és egy igazán jó csapat tagja lehetek.

mendege_judit.jpg

Mendege Judit

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

 
nagy_dorottya.jpg

Nagy Dorottya

Tanulmányaim befejezése után, 2001 óta dolgozom fogászati asszisztensként és klinikai fogászati higiénikusként.


Munkatapasztalatot a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján, Dr. Windisch Péter, és Dr. Keglevich Tibor, valamint Dr. Zsidró Emese parodontológusok mellett szereztem. 2010-2018-ig egy budai magánklinikán dolgoztam dentálhigiénikusként, ahol főleg implantált páciensekkel foglalkoztam.

Dunakeszin 2018 óta dolgozom.

Mindig is az egészségügyi pálya vonzott, ezt a döntésemet pedig sosem bántam meg. Hiszem, hogy a kedvesség és a mosoly a legerősebb fájdalomcsillapító.
Három gyermek édesanyja vagyok.

Fogászati asszisztens,
dentálhigiénikus, fogtechnikus