top of page
IMG_20191204_213616.jpg

Dr. Kovács Noémi

Dentoalveoláris sebész

Szájsebészet

Tel.: +36 27 343 190

Gyermekkorom óta szerettem volna olyan hivatást választani, amiben segítségére lehetek az embereknek, az orvosi pálya iránt a gimnázium alatt köteleztem el magam.

Az egyetemi évek alatt több ösztöndíjat is elnyertem (Intézeti szakmai, tudományos ösztöndíj, ERASMUS tanulmányi és szakmai ösztöndíj, Köztársasági ösztöndíj), az ERASMUS Program keretében pedig két félévet a müncheni Ludwig-Maximilians Egyetemen tanulhattam. A diplomázás évében elnyertem a Dr. Máthé Gyula-díjat is. Tudományos diákköri (TDK) kutatásaimat az Orális Patológia, valamint az Orálbiológiai Tanszéken folytattam, a Foggyökérhártya eredetű őssejtek oszteogén irányú differenciációja című munkámmal a Semmelweis Nemzetközi TDK konferencián I. helyezést értem el.

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Ezt követően szájsebész rezidens éveimet az Arc-Állcsont-Szájsebészeti- és Fogászati Klinikán töltöttem, ahol 2017-ben megszereztem a dentoalveoláris sebész szakvizsgát. A betegellátás mellett rezidensként és szakorvosként is részt vettem a fogorvostan-hallgatók oktatásában magyar, angol és német nyelven is. 

Kedvenc területem a szájsebészet, de úgy gondolom, hogy megfelelő kezelési terv felállításához, valamint megvalósításához a fogászat minden területén tájékozottnak kell lennünk és képeznünk kell magunkat.

Mind graduális, mind rezidensképzésem alatt lehetőségem nyílt német egyetemeken (München, Freiburg, Heidelberg) bővíteni szakmai tapasztalatom és szélesíteni látóköröm, valamint rendszeresen részt veszek hazai és külföldi konferenciákon és továbbképzéseken (EuroPerio, DGI- Kongress, Maászt, Perspektívák a paroimplantológiában, Long Term Implantology, Perio-Implant Master Course).

Nagyon fontosnak tartom a páciensekkel való kommunikációt, mert a lehetséges kezelési módok közül együtt kell kiválasztanunk a megfelelő megoldást.

Kezeléseim során nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre és rendszeres kontrollokra, mert az alapvető cél az egészséges száj megőrzése.

Angol és német nyelven beszélek felsőfokon, francia nyelven pedig társalgási szinten.

Szabadidőmet szívesen töltöm a természetben, kirándulással és sziklamászással, szeretek táncolni, utazni, színházba és koncertekre járni.

bottom of page