top of page
papp_lili.jpg

Dr. Papp Lili

Fogorvos

Konzerváló fogászat, fogpótlástan, esztétikus megoldások

Tel.: +36 27 343 190

Diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2014-ben. Szakdolgozatomat a Kevert kötőszöveti betegségben szenvedők fogászati vonatkozásairól írtam, mert érdekelnek az immunológiai megbetegedések, ezen belül is az autoimmun betegségek.

Fontosnak tartom, hogy a lehető legtöbbet tudjuk ezekről a kórképekről, mert hiszem azt, hogy az ilyen betegségekben szenvedő Pácienseink fogazati állapota különösen nagyban befolyásolhatja általános állapotukat.

2014 szeptembere óta dolgozom a Dunakeszi Fogorvosi Centrum csapatának tagjaként.

Fontosnak tartom, hogy tudásom naprakész legyen, ezért rendszeresen járok egyetemi szervezésű továbbképzésekre, többek közt a Semmelweis Egyetem és a Debreceni Egyetem Fogászati Szak szakmai napjaira is. Részt vettem több esztétikai fogászattal foglalkozó konferencián (The Art of Aesthetic Dentistry 3M, Egyszerűsítés az esztétikum jegyében GC, Frontfogak esztétikus helyreállítása héjakkal, koronákkal GC-elméleti és gyakorlati kurzus) is.

A fogorvoslás egyik fontos, napjainkban nagyon gyorsan fejlődő területe a fogászati mikroszkóp alkalmazása, ezért 2019 tavaszán elvégeztem egy két napos elméleti és gyakorlati kurzust (Mikroszkóp asszisztált endodoncia: Primer gyökérkezelések, Dr. Borbély Petra, Urban Regeneration Institute) is.

Érdeklődésem középpontjában főként a fogmegtartó kezelések állnak.

Minden fog esetében megpróbálok a lehető legkisebb mennyiségű foganyag feláldozása mellett esztétikus és tartós végeredményt elérni, legyen az egy egyszerűnek tűnő, kis tömés vagy egy reménytelen, kihúzásra ítélt fog. Ezekben a kezelésekben nagy segítségemre van, hogy a rendelőben rendelkezésemre álló legmodernebb fogászati mikroszkóppal akár 20-szoros nagyításban láthatom a fogak belsejét.

Az első találkozás alkalmával igyekszem megérteni a Páciens elvárásait és vágyait, amelyeket egy mosolyterv készítése és megvalósítása során válthatunk valóra.

Hiszek benne, hogy a napjainkban elérhető tudásanyag, eszközök és anyagok lehetővé teszik, hogy magas színvonalon, hosszú távra szóló, eredményes kezeléseket végezzek.        

Igyekszem minden félelmet eloszlatni és bebizonyítani, hogy ma már a fogászati kezelés tényleg lehet fájdalommentes.

Angolul és olaszul beszélek.

bottom of page